Reacties

Wat anderen over mij zeggen/ ik krijg van mensen terug:

“Je bent een lief mens met een warme persoonlijkheid en een luisterend oor.”
Heleen

“Lieve Marga, ik wil even zeggen dat we het fijn vonden hoe jij ons hebt geholpen na het overlijden en de daaropvolgende crematie van mijn broer. Jij bent een geweldig mensenmens. Ben blij dat jij er was tijdens dit hele proces van regelen, en er is wat geregeld. Ik kijk tevreden en met goede herinneringen terug aan wat voor mij en mijn familie een zwaar moment was. Namens ons allemaal bedankt voor je lieve woorden en gewoon omdat je een lieverd bent.”
Agnes en familie

“Het was perfect en jij bent geweldig!!!”
Greanne

“Marga, je verhaal ontroerde me enorm. Kippenvel. Mooi gesproken en diep respect. ”
Marleen

“Wat heeft u een ontzettend fijne stem om naar te luisteren. Dank voor het gezellige en mooi vormgegeven verhaal.”
Jan

“Marga, je bent een warme en vriendelijke vrouw, waarbij je je gauw op je gemak voelt. Op een fijne, rustige manier heb je het leven van mijn naaste doorgenomen. Hierbij heb je een luisterend oor en veel inlevingsvermogen. Je hebt een mooi levensverhaal geschreven. Op deze manier is er een fijne herinnering tot stand gekomen.”
L. S.

“Via de livestream kon ik de dienst volgen. Daar stond jij, met zoveel rust en kalmte, zo mooi duidelijk gesproken én met zoveel respect. Ik vond het prachtig, je moet het maar kunnen.”
D.

“Fantastisch verhaal geworden Marga. Knap om van zo’n hectische bijeenkomst die jij met ons allen had, een verhaal te maken.
En wat voor één. Chapeau!!.
Nogmaals dank voor alle goede zorgen”
Gert.

“Marga heeft ons op geweldige wijze geholpen tijdens de rouwperiode en de uitvaart. Het levensverhaal van mijn vrouw en onze (schoon)moeder heeft ze op professionele en tegelijkertijd betrokken wijze, met ons besproken en verwerkt in een passend verhaal. Tijdens de uitvaart was ze er niet alleen om dit levensverhaal op aandachtige wijze voor te dragen. Ze was er ook om ons te begeleiden met een luisterend en begrijpend oor. Ze bracht rust in een voor ons hectische periode.”
Jan, Gert-Jan en Wia

PS Bedankt voor het fijne levensverhaal dat je met een warm hart hebt voorgedragen. We krijgen nog steeds erg veel positieve reacties hierover.

“Marga, wij voelden ons direct op ons gemak en vertrouwd bij jou. We hebben vele complimenten gehad over jou als spreekster van de aanwezigen. Sommige mensen zijn na afloop bij het condoleren naar jou toegelopen om hun complimenten over te brengen. Je hebt alle informatie die wij in gesprek met jou hebben verteld, vertaald in een mooi lopend verhaal over mijn oma haar leven. Namens de familie nogmaals hartelijk bedankt.”
Esther R.

“Ik typeer je als een betrokken, eerlijke, serieuze, positieve en warme vrouw.”
Helga

“Ik heb diep respect voor wat jij op papier hebt gezet.”
Bert H.

“Marga, we hebben het verhaal gelezen en zijn diep onder de indruk dat je al onze verhalen, woorden en gedachten zo hebt kunnen verwoorden. Prachtig! Ook de woorden die je voor bij het graf hebt opgeschreven zijn prachtig.”
familie Tel

“Ik heb je leren kennen toen jij en ik meededen aan een uitvaart in scène, voor marketing doeleinden. De eerste indruk was bijzonder prettig, dat heb ik toen ook uitgesproken. Toen mijn moeder 19 december onverwachts overleed, wist ik dat jij haar levensverhaal moest vertellen.
Je kwam bij mijn vader thuis, het contact was warm en het gesprek ging als vanzelfsprekend. Je schreef veel op, vroeg dingen. Ook al had mam zelf wat op papier gezet, de aanvulling was goed.
Je dacht met ons mee en nam onze feedback over het levensverhaal warm in ontvangst. Het verliep vlekkeloos en het verhaal werd prachting.
Op de dag van de uitvaart was je niet alleen de spreekster, je was er als mens. Je had oog voor detail en was één van ons. Zo voelde dat voor mij in ieder geval wel. Zelf ging ik ook spreken en jij gaf me het vertrouwen dat ik het kon en maakte het me makkelijk door alles klaar te leggen.
Ook na de uitvaart verdween je niet uit beeld. Mijn vader had alle uitgesproken teksten mooi gebundeld gekregen, met een persoonlijke kaart van jou erbij. Je nam later nog contact met ons op om te horen hoe het nu gaat. Hoe bijzonder mooi en warm!! Onze ervaringen met jou zijn geweldig en hebben ons geholpen in het rouwproces.
Marga, enorm bedankt namens mij en mijn familie!!!”
Elvira